Wat is een elektrische sfeerhaard

Een elektrische haard is een type haard dat werkt door middel van elektriciteit. In tegenstelling tot traditionele haarden die brandstof zoals hout, gas of pellets gebruiken, gebruikt een elektrische haard een stekker om stroom te krijgen.

In plaats van vuur dat brandt door brandstof, creƫert een elektrische haard een illusie van vlammen door middel van LED- of halogeenlampen en een roterende spiegel die de beweging van de vlammen nabootst. Veel elektrische haarden hebben ook een verwarmingselement waarmee warmte kan worden gegenereerd om de kamer op te warmen, maar sommige modellen zijn alleen bedoeld voor decoratief gebruik en hebben geen warmtefunctie.

Elektrische haarden worden vaak gebruikt als alternatief voor traditionele haarden, omdat ze veiliger en schoner zijn, geen rook of as produceren en minder onderhoud nodig hebben. Ze zijn ook veelzijdiger in termen van installatieopties omdat ze niet afhankelijk zijn van een schoorsteen of ventilatie.

Kom langs in onze showroom voor een geweldige sfeerbeleving.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *