Wat is een Opti-myst haard

Een Opti-myst haard is een type elektrische haard dat gebruik maakt van een uniek vlameffect dat wordt gecreëerd door waterdamp en licht. Het vlameffect wordt geproduceerd door een combinatie van waternevel en LED-lampen, die de illusie van een echt haardvuur creëren.

Het waterreservoir in de haard verdampt het water met behulp van een verdamper, waardoor de waterdamp in de lucht wordt vrijgegeven en verlicht wordt door LED-lampen. Door de damp en het licht te combineren, ontstaat er een realistisch vlameffect dat lijkt op een echt haardvuur.

Opti-myst haarden zijn populair vanwege hun realistische vlameffect, en omdat ze geen rookkanaal nodig hebben, zijn ze gemakkelijk te installeren in vrijwel elke ruimte. Bovendien zijn ze zeer energiezuinig en veilig in gebruik, omdat er geen sprake is van echte vlammen en er geen rook of uitstoot vrijkomt.

Opti-Myst haarden zijn in onze showroom ruim vertegenwoordigd, kom snel een keertje langs om het eens in het echt te kunnen bekijken.

Dit bericht is geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *